Wie is Twan:

Ik ben geboren in 1985 en ben werkzaam bij Campina. Fotografie is al sinds een aantal jaar mijn hobby die in het begin voornamelijk op vakanties werd beoefend. Steeds vaker werd het fototoestel ook op andere momenten ter hand genomen. Nu is fotografie dan ook mijn ontspanningen en grote passie geworden.
Dit is mede ontstaan doordat Niek ook graag fotografeert en mij dus hierin steunt en mij tips geeft. Ik heb een voorliefde voor het maken van landschap & panorama foto`s. Verder vind ik het ook leuk om foto`s te maken op evenementen, actief fotografeer ik voor de carnavalsvereniging van Born. Hierdoor raak ik op een andere maar zeer leuke manier met de evenementen in contact.Wie is Niek:

Ik werd ongeveer 40 jaar geleden besmet met het foto virus, hierbij maakte ik voor het eerst gebruik van vaders Agfa 6 x 6 rolfilm camera voor een werkstuk van school.
Vervolgens werd deze film ontwikkeld en door contact afdrukken, werden de eerste foto’s in een primitieve doka ontwikkeld.
Vanaf die tijd groeide er een hobby die nog steeds voortduurt en waarin ik me bekwaamde tot een bekend amateur fotograaf.
Elke opdracht wordt dan ook als een uitdaging gezien en tot uitvoering gebracht. Mijn voorkeur heeft de bruids en studiofotografie.


Wie is Esther:

Ik ben een studente en geboren in het jaar 1985. Ik studeer aan het HBO in Sittard waar ik de studie Social Work volg.

Ik ben met het fotovirus besmet doordat mijn ouders altijd al veel foto’s maakte van de meest uiteenlopende gelegenheden. Voorheen was het lastig en kostbaar om te experimenteren met de fotocamera en je ideeën zo uit te werken. Nu in het tijdperk van de digitale fotografie kan ik al mijn ideeën tot uiting laten komen.
Mijn interesse gaat meer uit naar het maken van evenementfotografie en bruidsrapportages, ook het maken van kinderportretten heeft mijn voorliefde.